Bog & idéJane Mondrup

Bøger skrevet af Jane Mondrup

Læs mere om Jane Mondrup
3 produkter
3 produkter
Frygtelige Fynske Fortællinger 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frygtelige Fynske Fortællinger 2A Silvestri
132,76 DKK
Paperback
(2)
Frygtelige Fynske Fortællinger 2
Vattes vandring
Vattes vandringJane Mondrup
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Vattes vandring
Vattes vandring
Vattes vandringJane Mondrup
119,95 DKK
EBOG
(0)
Vattes vandring

Mere om Jane Mondrup

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jane Mondrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mondrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" udgivet af Forlaget Ildanach - "Zeitgeist" udgivet af Forlaget Vandkunsten

Bøger af Jane Mondrup

Der er to tilgængelige bøger af Jane Mondrup hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Jane Mondrup bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Mondrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jane Mondrups "Frygtelige Fynske Fortællinger 2"

Det er muligt at købe Jane Mondrups "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forlaget Ildanach, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Zeitgeist" af Jane Mondrup

"Zeitgeist" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Vandkunsten.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Mondrup