Bog & idéJanet Skeslien Charles

Bøger skrevet af Janet Skeslien Charles

Læs mere om Janet Skeslien Charles
2 produkter
2 produkter
Hemmelighedernes bibliotek
STREAM
Hemmelighedernes bibliotekJanet Skeslien Charles
189,95 DKK
Lydbog
(10)
Hemmelighedernes bibliotek
Hemmelighedernes bibliotek
Hemmelighedernes bibliotekJanet Skeslien Charles
189,95 DKK
EBOG
(10)
Hemmelighedernes bibliotek

Mere om Janet Skeslien Charles

Hvis du mangler en bog af Janet Skeslien Charles, ser du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Charles.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Måneskin i Odessa" udgivet af Thaning & Appel - "Måneskin i Odessa" udgivet af Gyldendal

Bøger af Janet Skeslien Charles

Du kan bestille to bøger af Janet Skeslien Charles her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Janet Skeslien Charles bøger i samtlige formater. Bøgerne af Charles er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Måneskin i Odessa" af Janet Skeslien Charles

Det er muligt at købe Janet Skeslien Charles' "Måneskin i Odessa" som e-bog. "Måneskin i Odessa" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Thaning & Appel.

Janet Skeslien Charles "Måneskin i Odessa"

"Måneskin i Odessa" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Janet Skeslien Charles