Bog & idéJanette Kenny

Bøger skrevet af Janette Kenny

Læs mere om Janette Kenny
2 produkter
2 produkter
Trofæhustruen
TrofæhustruenJanette Kenny
39,95 DKK
EBOG
(0)
Trofæhustruen
Erobret og kronet / En frydefuld hemmelighed
Erobret og kronet / En frydefuld hemmelighedJanette Kenny
29,95 DKK
EBOG
(0)
Erobret og kronet / En frydefuld hemmelighed

Mere om Janette Kenny

Janette Kenny har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kenny.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Trofæhustruen" i serien "Julia¤Stærke bånd" udgivet af Harlequin - "Trofæhustruen" i serien "Julia" udgivet af Harlequin

Mere om Janette Kennys bøger

Janette Kenny har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Kennys bøger fås i flere formater. Kenny har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Harlequin.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Trofæhustruen" af Janette Kenny

Det er muligt at købe Janette Kennys "Trofæhustruen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kennys serie "Julia¤Stærke bånd". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Janette Kenny "Trofæhustruen"

Hos Bog & idé er "Trofæhustruen" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Trofæhustruen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Julia". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Janette Kenny