Bog & idéJanice Booth

Bøger skrevet af Janice Booth

Læs mere om Janice Booth
1 produkter
1 produkter
Slow Travel: South Devon & Dartmoor
Slow Travel: South Devon & DartmoorJanice Booth
189,95 DKK
HÆFTET
(0)
Slow Travel: South Devon & Dartmoor

Mere om Janice Booth

Du kan kun købe en enkelt bog af Janice Booth her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Slow Travel: South Devon & Dartmoor". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "Slow Travel: South Devon & Dartmoor" er desuden tilknyttet serien "Bradt Travel Guides".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Janice Booths "Slow Travel: South Devon & Dartmoor"

Hos Bog & idé er "Slow Travel: South Devon & Dartmoor" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Booth, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Janice Booth