Bog & idéJanne Hansen

Bøger skrevet af Janne Hansen

Læs mere om Janne Hansen
1 produkter
1 produkter
Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerneJanne Hedegaard Hansen
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne

Mere om Janne Hansen

Der er bare én bog af Janne Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne" er desuden tilknyttet serien "Relationsprofessionsserien".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Janne Hansens "Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne"

"Narrativ dokumentation i velfærdsprofessionerne" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Hansens serie "Relationsprofessionsserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Endnu en af Janne Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Janne Hansen