Bog & idéJanne Lyngaa

Bøger skrevet af Janne Lyngaa

Læs mere om Janne Lyngaa
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Janne Lyngaa

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Janne Lyngaa. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lyngaa.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejefag" udgivet af Gyldendal

Bøger af Janne Lyngaa

Janne Lyngaa har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Janne Lyngaa bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lyngaa er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Janne Lyngaas "Sygeplejeleksikon"

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sygeplejeleksikon" af Janne Lyngaa

"Sygeplejeleksikon" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Janne Lyngaa