Bog & idéJanne Rothmar Herrmann

Bøger skrevet af Janne Rothmar Herrmann

Læs mere om Janne Rothmar Herrmann
3 produkter
3 produkter
De juridiske metoder
De juridiske metoderMikael Rask Madsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
De juridiske metoder
Retten om de døde
Retten om de dødeJanne Rothmar Herrmann
319,95 DKK
EBOG
(0)
Retten om de døde
Retsbeskyttelsen af fostre og befrugtede æg
Retsbeskyttelsen af fostre og befrugtede ægJanne Rothmar Herrmann
258,95 DKK
EBOG
(0)
Retsbeskyttelsen af fostre og befrugtede æg

Mere om Janne Rothmar Herrmann

Der findes en del bøger af Janne Rothmar Herrmann på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Rothmar Herrmanns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De juridiske metoder" udgivet af Gyldendal - "Ret, privatliv og teknologi" udgivet af Djøf Forlag - "Retten om de døde" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Retsbeskyttelsen af fostre og befrugtede æg" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Retten om de døde" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ret, privatliv og teknologi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Janne Rothmar Herrmanns bøger

Janne Rothmar Herrmann har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Janne Rothmar Herrmann fås i udvalgte formater. Rothmar Herrmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Janne Rothmar Herrmanns "De juridiske metoder"

Hos Bog & idé er "De juridiske metoder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Ret, privatliv og teknologi" af Janne Rothmar Herrmann

"Ret, privatliv og teknologi" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Janne Rothmar Herrmann