Bog & idéJanne Weis

Bøger skrevet af Janne Weis

Læs mere om Janne Weis
1 produkter
1 produkter
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenetMarianne Levinsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet

Mere om Janne Weis

Janne Weis har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" af Janne Weis

Hos Bog & idé er "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Janne Weis fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Janne Weis