Bog & idéJanni Ree

Bøger skrevet af Janni Ree

Læs mere om Janni Ree
2 produkter
2 produkter
Golddigger
STREAM
Golddigger - I think notJanni Ree
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Golddigger - I think not
Golddigger
Golddigger - I think notJimmy Bro Støvring
139,95 DKK
EBOG
(0)
Golddigger - I think not

Mere om Janni Ree

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Janni Ree. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Ree.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Golddigger - I think not" udgivet af People'sPress - "Golddigger" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Janni Ree

Janni Ree har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Rees bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Ree er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af People'sPress.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Janni Rees "Golddigger - I think not"

Hos Bog & idé er "Golddigger - I think not" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Golddigger - I think not" af Janni Ree med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

Janni Ree "Golddigger"

"Golddigger" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Janni Ree