Bog & idéJannie Brinch Holdt

Bøger skrevet af Jannie Brinch Holdt

Læs mere om Jannie Brinch Holdt
3 produkter
3 produkter
Nissen, der ikke længere ville være nisse
Nissen, der ikke længere ville være nisseJannie Brinch Holdt
129,95 DKK
EBOG
(0)
Nissen, der ikke længere ville være nisse
Nissen, der ikke længere ville være nisse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nissen, der ikke længere ville være nisseJannie Brinch Holdt
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Nissen, der ikke længere ville være nisse
Søster Lagkage
Søster LagkageJannie Brinch Holdt
89,95 DKK
e-bog
(0)
Søster Lagkage

Mere om Jannie Brinch Holdt

Der er flere forskellige bøger af Jannie Brinch Holdt tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holdts seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nissen, der ikke længere ville være nisse" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Nissen, der ikke længere ville være nisse" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Stine" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Skraldespanden Ib og mig" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Søster Lagkage" udgivet af mellemgaard - "Søster Lagkage" udgivet af Mellemgaard

Mere om Jannie Brinch Holdts bøger

Du kan købe seks bøger af Jannie Brinch Holdt her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Holdts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Holdt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jannie Brinch Holdts "Nissen, der ikke længere ville være nisse"

"Nissen, der ikke længere ville være nisse" kan købes som ebog. Med "Nissen, der ikke længere ville være nisse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Jannie Brinch Holdt "Nissen, der ikke længere ville være nisse"

Hos Bog & idé er "Nissen, der ikke længere ville være nisse" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Brinch Holdt