Bog & idéJannie Møller Hartley

Bøger skrevet af Jannie Møller Hartley

Læs mere om Jannie Møller Hartley
2 produkter
2 produkter
Sproget i de elektroniske medier
Sproget i de elektroniske medierJannie Møller Hartley
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Sproget i de elektroniske medier
Nyheder på internettet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nyheder på internettetJannie Møller Hartley
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Nyheder på internettet

Mere om Jannie Møller Hartley

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Jannie Møller Hartley, har du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Hartleys udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den undersøgende journalistiks metoder" udgivet af Ajour - "Sproget i de elektroniske medier" udgivet af Gyldendal - "Nyheder på internettet" udgivet af Handelshøjskolens Forlag

Jannie Møller Hartleys bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jannie Møller Hartley hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Hartley kommer blot som hæftet. Hartleys bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den undersøgende journalistiks metoder" af Jannie Møller Hartley

"Den undersøgende journalistiks metoder" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ajour, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sproget i de elektroniske medier" af Jannie Møller Hartley

Det er muligt at købe Jannie Møller Hartleys "Sproget i de elektroniske medier" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Møller Hartley