Bog & idéJannie Rosenberg Bendsen

Bøger skrevet af Jannie Rosenberg Bendsen

Læs mere om Jannie Rosenberg Bendsen
6 produkter
6 produkter
Tingbjerg
BOEGERTILSTAERKPRIS
TingbjergBirgitte Kleis
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Tingbjerg
Ufortalte historier
Ufortalte historierJannie Rosenberg Bendsen
349,95 DKK
Indbundet
(5)
Ufortalte historier
Fredet
BOEGERTILSTAERKPRIS
FredetJannie Rosenberg Bendsen og Mogens A. Morgen
331,96 DKK
Indbundet
(1)
Fredet
Helende haver
Helende haverJannie Rosenberg Bendsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Helende haver
Rumlig kultur / Spatial Culture
Rumlig kultur / Spatial CultureHenrik Reeh
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Rumlig kultur / Spatial Culture
Untold Stories
Untold StoriesJannie Rosenberg Bendsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Untold Stories

Mere om Jannie Rosenberg Bendsen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Jannie Rosenberg Bendsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bendsens nyeste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jannie Rosenberg Bendsens bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bakkehusene" udgivet af Strandberg Publishing - "Drømmen om eget hus" udgivet af Strandberg Publishing - "Tingbjerg" udgivet af Strandberg Publishing - "Fredet" udgivet af Strandberg Publishing - "Forming Welfare" udgivet af Arkitektens Forlag - "Form til velfærd" udgivet af Arkitektens Forlag - "Bellahøj" udgivet af Strandberg Publishing - "Rumlig kultur" udgivet af Museum Tusculanum

Jannie Rosenberg Bendsens bøger

Jannie Rosenberg Bendsen har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Jannie Rosenberg Bendsen bøger i samtlige formater. Bendsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bakkehusene" af Jannie Rosenberg Bendsen

Hos Bog & idé er "Bakkehusene" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jannie Rosenberg Bendsen "Drømmen om eget hus"

Hos Bog & idé er "Drømmen om eget hus" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Rosenberg Bendsen