Bog & idéJannie Solaas

Bøger skrevet af Jannie Solaas

Læs mere om Jannie Solaas
3 produkter
3 produkter
På den gale side
På den gale sideJannie Solaas
249,95 DKK
Hæftet
(0)
På den gale side
Kom i sving, finn!
Kom i sving, Finn!Ole Nybo
69,95 DKK
EBOG
(1)
Kom i sving, Finn!
På den gale side
På den gale sideJannie Solaas
189,95 DKK
EBOG
(0)
På den gale side

Mere om Jannie Solaas

Der findes forskellige bøger skrevet af Jannie Solaas tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Solaas.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På den gale side" udgivet af Underskoven - "På den gale side" udgivet af Underskoven

Bøger af Jannie Solaas

Der er to tilgængelige udgivelser af Jannie Solaas hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jannie Solaas fås i forskellige formater. Solaas' bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Underskoven.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"På den gale side" af Jannie Solaas

Det er muligt at købe Jannie Solaas' "På den gale side" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "På den gale side" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Underskoven, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jannie Solaas "På den gale side"

Hos Bog & idé er "På den gale side" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Underskoven, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Solaas