Bog & idéJanus Bakrawi

Bøger skrevet af Janus Bakrawi

Læs mere om Janus Bakrawi
2 produkter
2 produkter
Rod
BOEGERTILSTAERKPRIS
RodLene Møller Jørgensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Rod
Rod
RodJanus Bakrawi
79,95 DKK
EBOG
(0)
Rod

Mere om Janus Bakrawi

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Janus Bakrawi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bakrawis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rod" udgivet af Pretty Ink - "Rod" udgivet af Gyldendal

Mere om Janus Bakrawis bøger

Janus Bakrawi har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Janus Bakrawi fås i udvalgte formater. Bøgerne af Bakrawi er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rod" af Janus Bakrawi

Hos Bog & idé er "Rod" tilgængelig som ebog. "Rod" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Pretty Ink, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Rod" af Janus Bakrawi

"Rod" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Janus Bakrawi