Bog & idéJavier Quevedo

Bøger skrevet af Javier Quevedo

Læs mere om Javier Quevedo
1 produkter
1 produkter
Ojos verdes, negra sombra
Ojos verdes, negra sombraJavier Quevedo
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Ojos verdes, negra sombra

Mere om Javier Quevedo

Der er blot én bog af Javier Quevedo tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Ojos verdes, negra sombra". Den er publiceret af SAGA Egmont på spa.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ojos verdes, negra sombra" af Javier Quevedo

Hos Bog & idé er "Ojos verdes, negra sombra" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Ojos verdes, negra sombra" af Javier Quevedo med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Endnu en af Javier Quevedo fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Javier Quevedo