Bog & idéJay Kristoff

Bøger skrevet af Jay Kristoff

Læs mere om Jay Kristoff
1 produkter
1 produkter
Deviate
DeviateJay Kristoff
139,95 DKK
Paperback
(0)
Deviate

Mere om Jay Kristoff

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Jay Kristoff. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Kristoff.
Bøgerne fra Jay Kristoff udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aurora Rising" udgivet af Oneworld Publications - "Lifel1k3 (lifelike)" i serien "Lifelike" udgivet af HarperCollins Publishers - "DEV1AT3 (DEVIATE) " i serien "Lifelike" udgivet af HarperCollins Publishers - "Illuminae" i serien "Illuminaefilerne" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Jay Kristoff

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jay Kristoff hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jay Kristoff kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Kristoff inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Aurora Rising" af Jay Kristoff

"Aurora Rising" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Oneworld Publications.

Jay Kristoff "Lifel1k3 (lifelike)"

Hos Bog & idé er "Lifel1k3 (lifelike)" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Kristoffs serie "Lifelike". Det er HarperCollins Publishers, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jay Kristoff