Bog & idéJean Baptiste Molière

Bøger skrevet af Jean Baptiste Molière

Læs mere om Jean Baptiste Molière
2 produkter
2 produkter
Amfitryon
BOEGERTILSTAERKPRIS
AmfitryonJean Baptiste Molière
116,16 DKK
Hæftet
(0)
Amfitryon
Fruentimmerskolen
FruentimmerskolenJean Baptiste Molière
33,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Fruentimmerskolen

Mere om Jean Baptiste Molière

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jean Baptiste Molière. På listen nedenfor ser du Molières nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De lærde kvinder" udgivet af Basilisk - "Fruentimmerskolen" udgivet af LFL's Bladfond - "Amfitryon " i serien "Romanske skrifter" udgivet af Museum Tusculanum - "Don Juan eller Stengæsten" i serien "Babel-serien." udgivet af Basilisk - "Amfitryon" i serien "Romanske skrifter" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Jean Baptiste Molière

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Jean Baptiste Molière hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Jean Baptiste Molière bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Molière udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De lærde kvinder" af Jean Baptiste Molière

Hos Bog & idé er "De lærde kvinder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Basilisk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jean Baptiste Molière "Fruentimmerskolen"

Dette er en også en fantastisk bog fra Molière, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er LFL's Bladfond, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jean Baptiste Molière