Bog & idéJean Cocteau

Bøger skrevet af Jean Cocteau

Læs mere om Jean Cocteau
2 produkter
2 produkter
Under foregivende
Under foregivendeJean Cocteau
49,95 DKK
e-bog
(6)
Under foregivende
Under foregivende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Under foregivendeJean Cocteau
207,46 DKK
Hæftet
(6)
Under foregivende

Mere om Jean Cocteau

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Jean Cocteau. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cocteau.
Bøgerne fra Jean Cocteau findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Under foregivende" udgivet af Gyldendal - "Under foregivende" udgivet af Gyldendal - "Les enfants terribles, ER B " i serien "Easy readers.¤Lectures faciles. Contemporain" udgivet af Alinea

Bøger af Jean Cocteau

Der er tre tilgængelige bøger af Jean Cocteau hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jean Cocteau bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Cocteau udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jean Cocteaus "Under foregivende"

Det er muligt at købe Jean Cocteaus "Under foregivende" som e-bog. "Under foregivende" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jean Cocteau "Under foregivende"

"Under foregivende" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jean Cocteau