Bog & idéJean Hagstrøm

Bøger skrevet af Jean Hagstrøm

Læs mere om Jean Hagstrøm
5 produkter
5 produkter
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)Anja Semke
489,95 DKK
Indbundet
(0)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Kvalitet og udvikling (SSA) (med iBog)
Kvalitet og udvikling (SSA) (med iBog)Jean Hagstrøm
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitet og udvikling (SSA) (med iBog)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (med iBog)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (med iBog)Jean Hagstrøm
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (med iBog)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (uden iBog)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (uden iBog)Jean Hagstrøm
239,95 DKK
Indbundet
(0)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (uden iBog)
Kvalitet og udvikling (SSA)(uden iBog)
Kvalitet og udvikling (SSA)(uden iBog)Jean Hagstrøm
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitet og udvikling (SSA)(uden iBog)

Mere om Jean Hagstrøm

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jean Hagstrøm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hagstrøms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik med psykologi" i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard - "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Kvalitet og udvikling (SSA) " i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren og patienten (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik og kommunikation" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Sundhedspædagogik og kommunikation" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Mere om Jean Hagstrøms bøger

Jean Hagstrøm har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Jean Hagstrøm bøger i flere forskellige formater. Hagstrøm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogik med psykologi" af Jean Hagstrøm

Hos Bog & idé er "Pædagogik med psykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Social og sundhedsassistenter". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Jean Hagstrøm "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation"

Det er muligt at købe Jean Hagstrøms "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jean Hagstrøm