Bog & idéJean Hald Jensen

Bøger skrevet af Jean Hald Jensen

Læs mere om Jean Hald Jensen
2 produkter
2 produkter
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs
Det kommunale sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det kommunale sundhedsvæsenMads Uffe Pedersen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Det kommunale sundhedsvæsen

Mere om Jean Hald Jensen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Jean Hald Jensen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Det kommunale sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal

Jean Hald Jensens bøger

Du kan finde to bøger af Jean Hald Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Jensen som hæftet. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jean Hald Jensens "Sundhedsvæsenet på tværs"

Hos Bog & idé er "Sundhedsvæsenet på tværs" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jean Hald Jensen "Det kommunale sundhedsvæsen"

Hos Bog & idé er "Det kommunale sundhedsvæsen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jean Hald Jensen