Bog & idéJean McNeil

Bøger skrevet af Jean McNeil

Læs mere om Jean McNeil
1 produkter
1 produkter
Ice Diaries: An Antartic Memoir
Ice Diaries: An Antartic MemoirJean McNeil
179,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Ice Diaries: An Antartic Memoir

Mere om Jean McNeil

Der findes mange bøger af Jean McNeil til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder McNeils nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Ice Diaries: An Antartic Memoir" udgivet af ECW Press, Canada - "Costa Rica" i serien "Rough Guide" udgivet af Penguin

Bøger af Jean McNeil

Der er to tilgængelige udgivelser af Jean McNeil hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. McNeils bøger kommer i samtlige formater. McNeils bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jean McNeils "Ice Diaries: An Antartic Memoir"

"Ice Diaries: An Antartic Memoir" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af ECW Press, Canada.

Jean McNeil "Costa Rica"

"Costa Rica" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i McNeils serie "Rough Guide". Det er Penguin, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jean McNeil