Bog & idéJean Piaget

Bøger skrevet af Jean Piaget

Læs mere om Jean Piaget
1 produkter
1 produkter
Barnets psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Barnets psykologiJean Piaget og Bärbel Inhelder
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Barnets psykologi

Mere om Jean Piaget

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger af Jean Piaget. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Piaget.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Barnets psykiske udvikling" udgivet af Hans Reitzel - "Barnets psykologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Jean Piagets bøger

Jean Piaget har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Piagets bøger som hæftet. Piagets bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jean Piagets "Barnets psykiske udvikling"

"Barnets psykiske udvikling" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzel.

Jean Piaget "Barnets psykologi"

Det er muligt at købe Jean Piagets "Barnets psykologi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jean Piaget