Bog & idéJean Rouaud

Bøger skrevet af Jean Rouaud

Læs mere om Jean Rouaud
1 produkter
1 produkter
Franske stemmer - Captations littéraires
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franske stemmer - Captations littérairesChristian Prigent
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Franske stemmer - Captations littéraires

Mere om Jean Rouaud

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Jean Rouaud. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rouaud.
Bøgerne fra Jean Rouaud findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Franske stemmer - Captations littéraires" udgivet af Etcetera - "Store mænd " udgivet af Gyldendal

Jean Rouauds bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jean Rouaud hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Rouauds bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Rouaud er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Franske stemmer - Captations littéraires" af Jean Rouaud

"Franske stemmer - Captations littéraires" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Etcetera.

Jean Rouaud "Store mænd "

Endnu en af Jean Rouaud skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jean Rouaud