Bog & idéJeanet Kirch

Bøger skrevet af Jeanet Kirch

Læs mere om Jeanet Kirch
4 produkter
4 produkter
Baronessen
BaronessenJeanet Kirch
229,95 DKK
Hæftet
(3)
Baronessen
Baronessen
BaronessenJeanet Kirch
39,95 DKK
EBOG
(3)
Baronessen
Kampen om Valdor
Kampen om ValdorJeanet Kirch
59,95 DKK
EBOG
(1)
Kampen om Valdor
Kampen om Valdor
Kampen om ValdorJeanet Kirch
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Kampen om Valdor

Mere om Jeanet Kirch

Der findes flere bøger af Jeanet Kirch på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kirchs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om Valdor" i serien "Baronessen" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Kampen om Valdor" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Baronessen" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Baronessen" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Jeanet Kirchs bøger

Jeanet Kirch har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jeanet Kirch kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kirch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kampen om Valdor" af Jeanet Kirch

"Kampen om Valdor" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kampen om Valdor" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Kirchs serie "Baronessen". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterskabet.dk.

"Kampen om Valdor" af Jeanet Kirch

"Kampen om Valdor" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanet Kirch