Bog & idéJeanet Kragerup

Bøger skrevet af Jeanet Kragerup

Læs mere om Jeanet Kragerup
2 produkter
2 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient
Psykiatrisk sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk sygeplejeHanne Sletterød
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk sygepleje

Mere om Jeanet Kragerup

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Jeanet Kragerup. På listen nedenfor ser du Kragerups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog for social- og sundhedshjælpere" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Psykiatri" udgivet af Munksgaard - "Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi" udgivet af Munksgaard - "Ambulancefag 1" udgivet af Munksgaard - "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygdomslære" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jeanet Kragerup

Der er ni tilgængelige udgivelser af Jeanet Kragerup hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kragerups bøger kommer i samtlige formater. Kragerup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lærebog for social- og sundhedshjælpere" af Jeanet Kragerup

Hos Bog & idé er "Lærebog for social- og sundhedshjælpere" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jeanet Kragerup "Psykiatri"

Det er muligt at købe Jeanet Kragerups "Psykiatri" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanet Kragerup