Bog & idéJeanette Arp

Bøger skrevet af Jeanette Arp

Læs mere om Jeanette Arp
1 produkter
1 produkter
HUGO
BOEGERTILSTAERKPRIS
HUGOJeanette Arp
207,46 DKK
Indbundet
(0)
HUGO

Mere om Jeanette Arp

Der er forskellige bøger af Jeanette Arp tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Arps udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hugo" udgivet af Arp-Art - "Hugo" udgivet af Lemon Press

Jeanette Arps bøger

Du kan købe to bøger af Jeanette Arp her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jeanette Arp kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Arp er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hugo" af Jeanette Arp

Det er muligt at købe Jeanette Arps "Hugo" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arp-Art.

Jeanette Arp "Hugo"

"Hugo" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Lemon Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Arp