Bog & idéJeanette Finderup

Bøger skrevet af Jeanette Finderup

Læs mere om Jeanette Finderup
1 produkter
1 produkter
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Jeanette Finderup

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jeanette Finderup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Finderup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jeanette Finderup

Der er fire tilgængelige udgivelser af Jeanette Finderup hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Finderup som indbundet. Finderup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jeanette Finderups "Patient"

Hos Bog & idé er "Patient" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Finderups serie "Grundbog i sygepleje". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jeanette Finderup "Sygepleje"

Det er muligt at købe Jeanette Finderups "Sygepleje" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Finderups serie "Sosuserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Finderup