Bog & idéJeanette Reffstrup Christensen

Bøger skrevet af Jeanette Reffstrup Christensen

Læs mere om Jeanette Reffstrup Christensen
3 produkter
3 produkter
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi
Nordisk aktivitetsvidenskab
Nordisk aktivitetsvidenskabAnette Enemark Larsen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordisk aktivitetsvidenskab

Mere om Jeanette Reffstrup Christensen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Jeanette Reffstrup Christensen, kan du købe et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) " i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jeanette Reffstrup Christensen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jeanette Reffstrup Christensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Christensen som indbundet. Derudover er bøgerne fra Christensen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeanette Reffstrup Christensens "Klinisk reumatologi"

Det er muligt at købe Jeanette Reffstrup Christensens "Klinisk reumatologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jeanette Reffstrup Christensen "Forebyggelse og rehabilitering"

Det er muligt at købe Jeanette Reffstrup Christensens "Forebyggelse og rehabilitering" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Sosuserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Reffstrup Christensen