Bog & idéJeanine Cummins

Bøger skrevet af Jeanine Cummins

Læs mere om Jeanine Cummins
3 produkter
3 produkter
Jordens salt
Jordens saltJeanine Cummins
169,95 DKK
Hardback
(14)
Jordens salt
Jordens salt
Jordens saltJeanine Cummins
119,95 DKK
EBOG
(27)
Jordens salt
Jordens salt
STREAM
Jordens saltJeanine Cummins
119,95 DKK
Lydbog
(27)
Jordens salt

Mere om Jeanine Cummins

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Jeanine Cummins. På listen nedenfor har du Cummins' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Jeanine Cummins findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "American Dirt" udgivet af Tinder Press - "Jordens salt" udgivet af Alpha - "Jordens salt" udgivet af Alpha - "Jordens salt" udgivet af Alpha Forlag - "American Dirt" udgivet af Tinder Press

Bøger af Jeanine Cummins

Jeanine Cummins har fem bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Jeanine Cummins bøger i et udvalg af formater. Cummins' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeanine Cummins' "American Dirt"

Det er muligt at købe Jeanine Cummins' "American Dirt" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Tinder Press.

Jeanine Cummins "Jordens salt"

"Jordens salt" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Jordens salt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Alpha, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanine Cummins