Bog & idéJeanna Louise Skinner

Bøger skrevet af Jeanna Louise Skinner

Læs mere om Jeanna Louise Skinner
1 produkter
1 produkter
The Book Boyfriend
STREAM
The Book BoyfriendJeanna Louise Skinner
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Book Boyfriend

Mere om Jeanna Louise Skinner

Du kan kun købe en enkelt bog af Jeanna Louise Skinner her hos Bog & idé. Bogen har titlen "The Book Boyfriend". Den er udgivet af SAGA Egmont på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jeanna Louise Skinners "The Book Boyfriend"

"The Book Boyfriend" er til salg som lydbog. Med Jeanna Louise Skinners "The Book Boyfriend" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Jeanna Louise Skinner skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanna Louise Skinner