Bog & idéJeanne Mathiesen

Bøger skrevet af Jeanne Mathiesen

Læs mere om Jeanne Mathiesen
2 produkter
2 produkter
Felix S. og frøken Frida
BOEGERTILSTAERKPRIS
Felix S. og frøken FridaJeanne Mathiesen
99,56 DKK
Hardback
(0)
Felix S. og frøken Frida
Felix S og frøken Frida
Felix S og frøken FridaJeanne Mathiesen
119,95 DKK
Hardback
(0)
Felix S og frøken Frida

Mere om Jeanne Mathiesen

Der er mange bøger fra Jeanne Mathiesen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mathiesens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Felix S og frøken Frida" udgivet af Kahrius - "Felix S. og frøken Frida" udgivet af Kahrius

Bøger skrevet af Jeanne Mathiesen

Du kan bestille to bøger af Jeanne Mathiesen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Mathiesen kommer bare som hardback. Bøgerne af Mathiesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Kahrius.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Felix S og frøken Frida" af Jeanne Mathiesen

Hos Bog & idé er "Felix S og frøken Frida" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kahrius.

Jeanne Mathiesen "Felix S. og frøken Frida"

"Felix S. og frøken Frida" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Kahrius, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanne Mathiesen