Bog & idéJeannette Thierry Andersen

Bøger skrevet af Jeannette Thierry Andersen

Læs mere om Jeannette Thierry Andersen
1 produkter
1 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1579,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Jeannette Thierry Andersen

Jeannette Thierry Andersen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Jeannette Thierry Andersen

Du kan bestille tre bøger af Jeannette Thierry Andersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Andersens bøger kommer bare som indbundet. Derudover er bøgerne fra Andersen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" af Jeannette Thierry Andersen

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Andersens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jeannette Thierry Andersen "Sygepleje"

Det er muligt at købe Jeannette Thierry Andersens "Sygepleje" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jeannette Thierry Andersen