Bog & idéJeffrey Geri

Bøger skrevet af Jeffrey Geri

Læs mere om Jeffrey Geri
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Israel: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Israel: The essential guide to customs & cultureJeffrey Geri
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Israel: The essential guide to customs & culture

Mere om Jeffrey Geri

Der er kun én bog af Jeffrey Geri tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Culture Smart Israel: The essential guide to customs & culture". Den er udgivet af Kuperard på engelsk. "Culture Smart Israel: The essential guide to customs & culture" er desuden udgivet i serien "Culture Smart".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Culture Smart Israel: The essential guide to customs & culture" af Jeffrey Geri

"Culture Smart Israel: The essential guide to customs & culture" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Culture Smart". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

Dette er en også en skøn bog fra Geri, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jeffrey Geri