Bog & idéJen Bervin

Bøger skrevet af Jen Bervin

Læs mere om Jen Bervin
3 produkter
3 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Silkedigte
SilkedigteJen Bervin
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Silkedigte
Sølvbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
SølvbogenJen Bervin
74,66 DKK
Hæftet
(1)
Sølvbogen

Mere om Jen Bervin

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Jen Bervin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Bervin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Net" udgivet af Rue Lord Byron - "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Cloud Behavior" udgivet af Laboratoriet for Æstetik og Økologi og Forlaget Virkelig - "Silkedigte" udgivet af Laboratoriet for Æstetik og Økologi og Forlaget Virkelig - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Sølvbogen" i serien "Bestiarium" udgivet af Virkelig - "Sølvbogen" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig

Jen Bervins bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Jen Bervin hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jen Bervin fås i et udvalg af formater. Jen Bervin bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jen Bervins "Net"

Det er muligt at købe Jen Bervins "Net" som løsblade. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jen Bervin. Det er Rue Lord Byron, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ny Jord 5" af Jen Bervin

Det er muligt at købe Jen Bervins "Ny Jord 5" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jen Bervin