Bog & idéJen Green

Bøger skrevet af Jen Green

Læs mere om Jen Green
4 produkter
4 produkter
3D-bog om planeten Jorden
3D-bog om planeten JordenJen Green
199,95 DKK
Indbundet
(0)
3D-bog om planeten Jorden
Træernes ukendte liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træernes ukendte livJen Green
124,46 DKK
Hardback
(0)
Træernes ukendte liv
3D bog om havet
3D bog om havetJen Green
199,95 DKK
FOLDE UD BOG
(0)
3D bog om havet
3D Bog om Insekter
3D Bog om InsekterJen Green
199,95 DKK
Hardback
(0)
3D Bog om Insekter

Mere om Jen Green

Jen Green har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Greens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Træernes ukendte liv" udgivet af Gads Børnebøger - "Kina" udgivet af Flachs - "Mumbai" udgivet af Flachs - "Vincent van Gogh" i serien "Kunstnere i deres verden." udgivet af Flachs - "Ulve" udgivet af Forlaget Flachs - "Slanger" udgivet af Forlaget Flachs - "Bjørne" udgivet af Forlaget Flachs - "Regnskoven under overfladen" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "3D Bog om Insekter" udgivet af Globe - "3D-bog om planeten Jorden" i serien "3D bog" udgivet af Globe - "Dinosaurmuseum" udgivet af Globe - "3D bog om havet" udgivet af Globe

Bøger skrevet af Jen Green

Der er 12 tilgængelige udgivelser af Jen Green hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Jen Green kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Green lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Træernes ukendte liv" af Jen Green

Det er muligt at købe Jen Greens "Træernes ukendte liv" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jen Green "Kina"

Det er muligt at købe Jen Greens "Kina" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Jen Green