Bog & idéJen Smith

Bøger skrevet af Jen Smith

Læs mere om Jen Smith
3 produkter
3 produkter
New England
New EnglandJen Smith
319,95 DKK
HÆFTET
(0)
New England
Vermont
VermontJen Smith
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Vermont
Maine, Vermont & New Hampshire
Maine, Vermont & New HampshireJen Smith
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Maine, Vermont & New Hampshire

Mere om Jen Smith

Hvis du leder efter en bog fra Jen Smith, har du et bredt udbud online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Smiths seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Vermont" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "New England" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Maine, Vermont & New Hampshire " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Jen Smith

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jen Smith hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Smiths bøger fås kun som hæftet. Smiths bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jen Smiths "Vermont"

Hos Bog & idé er "Vermont" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Smiths serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Jen Smith "New England"

"New England" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jen Smith