Bog & idéJenn Bennett

Bøger skrevet af Jenn Bennett

Læs mere om Jenn Bennett
2 produkter
2 produkter
Alias Alex
Alias AlexJenn Bennett
99,95 DKK
e-bog
(16)
Alias Alex
Alias Alex
STREAM
Alias AlexJenn Bennett
119,95 DKK
Lydbog
(16)
Alias Alex

Mere om Jenn Bennett

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Jenn Bennett online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Bennett.
Bøgerne fra Jenn Bennett kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alias Alex" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alex, Approximately" udgivet af Simon & Schuster Childrens Books - "Alias Alex" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alias Alex" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Jenn Bennetts bøger

Du kan købe fire bøger af Jenn Bennett her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Jenn Bennett fås i forskellige formater. Bøgerne af Bennett er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alias Alex" af Jenn Bennett

Det er muligt at købe Jenn Bennetts "Alias Alex" som lydbog. Du kan desuden altid have "Alias Alex" af Jenn Bennett med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Alex, Approximately" af Jenn Bennett

Hos Bog & idé er "Alex, Approximately" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Simon & Schuster Childrens Books.
Detaljer
Fulde navn:
Jenn Bennett