Bog & idéJenna Blough

Bøger skrevet af Jenna Blough

Læs mere om Jenna Blough
2 produkter
2 produkter
Joshua Tree & Palm Springs (2nd ed. Nov. 19)
Joshua Tree & Palm Springs (2nd ed. Nov. 19)Jenna Blough
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Joshua Tree & Palm Springs (2nd ed. Nov. 19)
Death Valley National Park
Death Valley National ParkJenna Blough
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Death Valley National Park

Mere om Jenna Blough

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Jenna Blough. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bloughs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Joshua Tree & Palm Springs (2nd ed. Nov. 19)" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Death Valley National Park" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Palm Springs & Joshua Tree " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Mere om Jenna Bloughs bøger

Du kan bestille tre bøger af Jenna Blough her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Bloughs bøger som hæftet. Bloughs bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jenna Bloughs "Joshua Tree & Palm Springs (2nd ed. Nov. 19)"

Hos Bog & idé er "Joshua Tree & Palm Springs (2nd ed. Nov. 19)" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Bloughs serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Jenna Blough "Death Valley National Park"

Det er muligt at købe Jenna Bloughs "Death Valley National Park" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Bloughs serie "Moon Handbooks". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Jenna Blough