Bog & idéJenni Clarke

Bøger skrevet af Jenni Clarke

Læs mere om Jenni Clarke
1 produkter
1 produkter
Fælles tænkning med børn
Fælles tænkning med børnJenni Clarke
229,95 DKK
EBOG
(0)
Fælles tænkning med børn

Mere om Jenni Clarke

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jenni Clarke. På listen nedenfor har du de seneste af Clarkes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fælles tænkning med børn" udgivet af Dafolo A/S - "Fælles tænkning med børn" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Jenni Clarke

Der er to tilgængelige bøger af Jenni Clarke hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Jenni Clarke bøger i samtlige formater. Clarkes bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fælles tænkning med børn" af Jenni Clarke

Hos Bog & idé er "Fælles tænkning med børn" tilgængelig som ebog. "Fælles tænkning med børn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

"Fælles tænkning med børn" af Jenni Clarke

Det er muligt at købe Jenni Clarkes "Fælles tænkning med børn" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Jenni Clarke