Bog & idéJennie Lucas

Bøger skrevet af Jennie Lucas

Læs mere om Jennie Lucas
9 produkter
9 produkter
Den glemte baby
Den glemte babyJennie Lucas
39,95 DKK
EBOG
(0)
Den glemte baby
En ægte prinsesse/Den græske arving/Fortryllet af dig
En ægte prinsesse/Den græske arving/Fortryllet af digJennie Lucas
99,95 DKK
EBOG
(0)
En ægte prinsesse/Den græske arving/Fortryllet af dig
Den glemte datter
Den glemte datterJennie Lucas
39,95 DKK
EBOG
(0)
Den glemte datter
Den pokkers kærlighed
Den pokkers kærlighedJennie Lucas
99,95 DKK
e-bog
(0)
Den pokkers kærlighed
Reserveret husholderske – hæmningsløs forførerske / En julefristelse
Reserveret husholderske – hæmningsløs forførerske / En julefristelseJennie Lucas
29,95 DKK
EBOG
(0)
Reserveret husholderske – hæmningsløs forførerske / En julefristelse
En baby til jul
En baby til julJennie Lucas
39,95 DKK
EBOG
(0)
En baby til jul
Fortidens forbindels
Fortidens forbindelsJennie Lucas
29,95 DKK
EBOG
(0)
Fortidens forbindels
Forført i Rio
Forført i RioJennie Lucas
29,95 DKK
EBOG
(0)
Forført i Rio
Når det er væk -
Når det er væk ...Jennie Lucas
49,95 DKK
EBOG
(0)
Når det er væk ...

Mere om Jennie Lucas

Hvis du leder efter en bog fra Jennie Lucas, kan du vælge i mellem et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lucas' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En ægte prinsesse/Den græske arving/Fortryllet af dig" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Når det er væk" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Den glemte datter " i serien "Julia¤Stærke bånd" udgivet af Harlequin - "Den pokkers kærlighed" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Kidnapperens hemmelighed" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "I ord og handling" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Den glemte datter" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Når det er væk -" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Usikre følelser" i serien "Julia" udgivet af Harlequin

Bøger af Jennie Lucas

Du kan bestille ni bøger af Jennie Lucas her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Jennie Lucas bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Lucas opdelt i serier, og så er bøgerne publiceret af Harlequin.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En ægte prinsesse/Den græske arving/Fortryllet af dig" af Jennie Lucas

Det er muligt at købe Jennie Lucas' "En ægte prinsesse/Den græske arving/Fortryllet af dig" som ebog. Med "En ægte prinsesse/Den græske arving/Fortryllet af dig" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Julia". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jennie Lucas "Når det er væk"

"Når det er væk" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Julia". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Jennie Lucas