Bog & idéJennifer Armentrout

Bøger skrevet af Jennifer Armentrout

Læs mere om Jennifer Armentrout
4 produkter
4 produkter
A Kingdom of Flesh and Fire
A Kingdom of Flesh and FireJennifer Armentrout
269,95 DKK
Paperback
(0)
A Kingdom of Flesh and Fire
Bliv hos mig
Bliv hos migJennifer Armentrout
99,95 DKK
EBOG
(7)
Bliv hos mig
Dette er for evigt
STREAM
Dette er for evigtJennifer Armentrout
149,95 DKK
Lydbog
(5)
Dette er for evigt
Dette er for evigt
Dette er for evigtJennifer Armentrout
149,95 DKK
EBOG
(5)
Dette er for evigt

Mere om Jennifer Armentrout

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jennifer Armentrout. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Armentrouts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bliv hos mig" i serien "Wait for you" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "For altid" i serien "Sonar" udgivet af CARLSEN

Bøger skrevet af Jennifer Armentrout

Du kan bestille to bøger af Jennifer Armentrout her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Armentrouts bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Armentrout skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jennifer Armentrouts "Bliv hos mig"

"Bliv hos mig" er til salg som ebog. "Bliv hos mig" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Armentrouts serie "Wait for you". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"For altid" af Jennifer Armentrout

Hos Bog & idé er "For altid" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sonar". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Armentrout