Bog & idéJennifer Garvey Berger

Bøger skrevet af Jennifer Garvey Berger

Læs mere om Jennifer Garvey Berger
4 produkter
4 produkter
Mindtraps
MindtrapsJennifer Garvey Berger
189,95 DKK
EBOG
(1)
Mindtraps
Mindtraps
BOEGERTILSTAERKPRIS
MindtrapsJennifer Garvey Berger
233,96 DKK
Hæftet
(1)
Mindtraps
Vejen til fælles meningsskabelse
Vejen til fælles meningsskabelseJennifer Garvey Berger
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Vejen til fælles meningsskabelse
Vejen til fælles meningsskabelse
Vejen til fælles meningsskabelseJennifer Garvey Berger
309,95 DKK
EBOG
(0)
Vejen til fælles meningsskabelse

Mere om Jennifer Garvey Berger

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jennifer Garvey Berger. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Garvey Berger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen til fælles meningsskabelse" udgivet af Content Publishing Aps - "Mindtraps" udgivet af Content Publishing Aps - "Mindtraps" udgivet af Content Publishing - "Vejen til fælles meningsskabelse" udgivet af Content Publishing

Bøger skrevet af Jennifer Garvey Berger

Du kan bestille fire bøger af Jennifer Garvey Berger her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Garvey Bergers bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Garvey Berger er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vejen til fælles meningsskabelse" af Jennifer Garvey Berger

"Vejen til fælles meningsskabelse" kan købes online som ebog. Med "Vejen til fælles meningsskabelse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Content Publishing Aps.

"Mindtraps" af Jennifer Garvey Berger

Hos Bog & idé er "Mindtraps" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Mindtraps" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Content Publishing Aps, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Garvey Berger