Bog & idéJennifer Hayward

Bøger skrevet af Jennifer Hayward

Læs mere om Jennifer Hayward
4 produkter
4 produkter
For vindings skyld
STREAM
For vindings skyldJennifer Hayward
99,95 DKK
Lydbog
(1)
For vindings skyld
Den pokkers kærlighed
Den pokkers kærlighedJennie Lucas
99,95 DKK
e-bog
(0)
Den pokkers kærlighed
Drømmen om Venedig
Drømmen om VenedigCarol Marinelli
99,95 DKK
e-bog
(0)
Drømmen om Venedig
Legens vinder
Legens vinderJennifer Hayward
39,95 DKK
EBOG
(0)
Legens vinder

Mere om Jennifer Hayward

Der er mange bøger fra Jennifer Hayward til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Hayward.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "For vindings skyld" i serien "Løfter om lykke - Julia" udgivet af Harlequin - "Øjeblikke af glæde" i serien "Julia" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Jennifer Hayward

Jennifer Hayward har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jennifer Hayward kommer i forskellige formater. Jennifer Hayward bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jennifer Haywards "For vindings skyld"

Det er muligt at købe Jennifer Haywards "For vindings skyld" som lydbog. Du kan desuden altid have "For vindings skyld" af Jennifer Hayward med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Haywards serie "Løfter om lykke - Julia". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Øjeblikke af glæde" af Jennifer Hayward

Hos Bog & idé er "Øjeblikke af glæde" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Øjeblikke af glæde" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Haywards serie "Julia". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Hayward