Bog & idéJennifer Kramer

Bøger skrevet af Jennifer Kramer

Læs mere om Jennifer Kramer
2 produkter
2 produkter
Baja: Tijuana to Los Cabos
Baja: Tijuana to Los CabosJennifer Kramer
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Baja: Tijuana to Los Cabos
Tijuana, Ensenada & Valle du Guadelupe Wine
Tijuana, Ensenada & Valle du Guadelupe WineJennifer Kramer
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Tijuana, Ensenada & Valle du Guadelupe Wine

Mere om Jennifer Kramer

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Jennifer Kramer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kramer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Baja: Tijuana to Los Cabos" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Tijuana, Ensenada & Valle du Guadelupe Wine" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Baja: Including Cabo San Lucas " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Jennifer Kramers bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jennifer Kramer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kramer som hæftet. Derudover er bøgerne fra Kramer opdelt i serier, og er udgivet af følgende forlag: Avalon Travel Publishing.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Baja: Tijuana to Los Cabos" af Jennifer Kramer

Hos Bog & idé er "Baja: Tijuana to Los Cabos" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Jennifer Kramer "Tijuana, Ensenada & Valle du Guadelupe Wine"

Hos Bog & idé er "Tijuana, Ensenada & Valle du Guadelupe Wine" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Kramer