Bog & idéJenny Dahl Knudsen

Bøger skrevet af Jenny Dahl Knudsen

Læs mere om Jenny Dahl Knudsen
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Jenny Dahl Knudsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Jenny Dahl Knudsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Knudsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jenny Dahl Knudsen

Jenny Dahl Knudsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jenny Dahl Knudsen fås i forskellige formater. Knudsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Jenny Dahl Knudsen

Det er muligt at købe Jenny Dahl Knudsens "Basisbog i diagnostiske fag" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Jenny Dahl Knudsen

Det er muligt at købe Jenny Dahl Knudsens "Basisbog i diagnostiske fag" som i-bog. Endnu en af Jenny Dahl Knudsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jenny Dahl Knudsen