Bog & idéJenny Kempe

Bøger skrevet af Jenny Kempe

Læs mere om Jenny Kempe
8 produkter
8 produkter
Stjernestøv 5: Den bedste løgn
Stjernestøv 5: Den bedste løgnKaren Vad Bruun
49,95 DKK
EBOG
(3)
Stjernestøv 5: Den bedste løgn
Til min vidunderlige mand
Til min vidunderlige mandJenny Kempe
59,95 DKK
Indbundet
(0)
Til min vidunderlige mand
Knæk og bræk, Selma
BOEGERTILSTAERKPRIS
Knæk og bræk, SelmaKaren Vad Bruun
116,16 DKK
Hardback
(3)
Knæk og bræk, Selma
Den bedste løgn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den bedste løgnKaren Vad Bruun
240,66 DKK
Hardback
(3)
Den bedste løgn
Stjernestøv 6: Det bedste hold
Stjernestøv 6: Det bedste holdKaren Vad Bruun
49,95 DKK
EBOG
(3)
Stjernestøv 6: Det bedste hold
Selma Superstar
Selma SuperstarKaren Vad Bruun
289,95 DKK
Hardback
(0)
Selma Superstar
Det bedste hold
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det bedste holdKaren Vad Bruun
240,66 DKK
Hardback
(3)
Det bedste hold
Den store chance
Den store chanceKaren Vad Bruun
139,95 DKK
Hardback
(4)
Den store chance

Mere om Jenny Kempe

Der er mange bøger skrevet af Jenny Kempe til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kempe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mange tak mor" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Jeg er vild med dig" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Stress af! " i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Bedste venner" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Nyd dagen!" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Til min vidunderlige mand" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Romantik og kærlighed" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Fortryllende kærlighed" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta - "Min far, min helt!" i serien "En Helen Exley gavebog" udgivet af Bogfabrikken Fakta

Mere om Jenny Kempes bøger

Du kan bestille ni bøger af Jenny Kempe her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Kempes bøger som indbundet. Kempes bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Bogfabrikken Fakta.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jenny Kempes "Mange tak mor"

"Mange tak mor" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "En Helen Exley gavebog". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogfabrikken Fakta.

"Jeg er vild med dig" af Jenny Kempe

"Jeg er vild med dig" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "En Helen Exley gavebog". Det er Bogfabrikken Fakta, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jenny Kempe