Bog & idéJens A Ullum

Bøger skrevet af Jens A Ullum

Læs mere om Jens A Ullum
3 produkter
3 produkter
Mejerilære 2
Mejerilære 2E Waagner Nielsen
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Mejerilære 2
Laboratorieøvelser
LaboratorieøvelserJens Brandt
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Laboratorieøvelser
Mejerilære 1
Mejerilære 1E Waagner Nielsen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Mejerilære 1

Mere om Jens A Ullum

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Jens A Ullum. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ullums nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mejerilære 2" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Laboratorieøvelser" udgivet af Praxis Forlag A/S

Bøger skrevet af Jens A Ullum

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jens A Ullum hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Ullums bøger som hæftet. Bøgerne af Ullum er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Praxis Forlag A/S.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens A Ullums "Mejerilære 2"

Det er muligt at købe Jens A Ullums "Mejerilære 2" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Jens A Ullum "Laboratorieøvelser"

"Laboratorieøvelser" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens A Ullum