Bog & idéJens-André P. Herbener

Bøger skrevet af Jens-André P. Herbener

Læs mere om Jens-André P. Herbener
2 produkter
2 produkter
Økokrati: Sådan skaber vi en bæredygtig verden
Økokrati: Sådan skaber vi en bæredygtig verdenSådan skaber vi en bæredygtig verden
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Økokrati: Sådan skaber vi en bæredygtig verden
Luther. Antidemokrat og statsidol
BOEGERTILSTAERKPRIS
Luther. Antidemokrat og statsidolJens-André P. Herbener
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Luther. Antidemokrat og statsidol

Mere om Jens-André P. Herbener

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Jens-André P. Herbener. På listen nedenfor har du Herbeners nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Luther - antidemokrat og statsidol" udgivet af U Press - "Naturen er hellig" i serien "Debat" udgivet af Informations Forlag - "Naturen er hellig " i serien "Debat" udgivet af Information

Mere om Jens-André P. Herbeners bøger

Du kan bestille tre bøger af Jens-André P. Herbener her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Herbeners bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Herbener udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens-André P. Herbeners "Luther - antidemokrat og statsidol"

"Luther - antidemokrat og statsidol" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jens-André P. Herbener "Naturen er hellig"

Hos Bog & idé er "Naturen er hellig" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Herbeners serie "Debat". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens-André P. Herbener