Bog & idéJens Birk

Bøger skrevet af Jens Birk

Læs mere om Jens Birk
2 produkter
2 produkter
Busserne fra Stautrup
BOEGERTILSTAERKPRIS
Busserne fra StautrupJens Birch
207,46 DKK
Indbundet
(1)
Busserne fra Stautrup
Busserne fra Sorø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Busserne fra SorøJens Birch
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Busserne fra Sorø

Mere om Jens Birk

Der er flere bøger fra Jens Birk tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Birks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsrettens grundregler " udgivet af Birkmose - "Busserne fra Sorø" udgivet af J-bog - "Busserne fra Stautrup" udgivet af J-bog - "Møns Dampskibsselskab" udgivet af J-bog - "Søren Tværtimod" udgivet af Attika - "Pernille Pjathat" udgivet af Attika

Bøger skrevet af Jens Birk

Jens Birk har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Jens Birk bøger i et udvalg af formater. Birks bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervsrettens grundregler " af Jens Birk

Hos Bog & idé er "Erhvervsrettens grundregler " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Birkmose.

Jens Birk "Busserne fra Sorø"

Hos Bog & idé er "Busserne fra Sorø" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af J-bog.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Birk