Bog & idéJens Bo Nielsen

Bøger skrevet af Jens Bo Nielsen

Læs mere om Jens Bo Nielsen
4 produkter
4 produkter
Neurologi og neurorehabilitering
Neurologi og neurorehabiliteringHenrik Kirk
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Neurologi og neurorehabilitering
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabiliteringGitte Valentin
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Balance
BalanceKasper Søndergaard
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Balance
Fra tanke til handling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra tanke til handlingLasse Christiansen
497,96 DKK
Paperback
(0)
Fra tanke til handling

Mere om Jens Bo Nielsen

Der findes forskellige bøger fra Jens Bo Nielsen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Nielsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Balance" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Jens Bo Nielsens bøger

Jens Bo Nielsen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jens Bo Nielsen fås i flere formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Bo Nielsens "Balance"

Det er muligt at købe Jens Bo Nielsens "Balance" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jens Bo Nielsen "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering"

Hos Bog & idé er "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bo Nielsen